5 Δύσκολοι γρίφοι, που θα δυσκολέψουν ακόμα και των πιο δυνατό λύτη.


5 Δύσκολοι γρίφοι, που θα δυσκολέψουν ακόμα και των πιο δυνατό λύτη.


Διαφ.

Είναι πολύ πιο διασκεδαστικό να λύσετε αυτά τα αινίγματα μέσα σε μια μεγάλη παρέα, όπου θα υπάρχουν πολλές διαφορετικές απόψεις. Και μην ανησυχείτε για το πόσοι αριθμοί υπάρχουν στα αινίγματα αυτά. Είναι πολύ πιο σημαντικό να καταλάβετε τι συμβαίνει παρά να μετράτε.

1 ) Δύο άτομα βρίσκονται δίπλα σε ένα ποτάμι και θέλουν να περάσουν απέναντι. Η βάρκα χωράει μόνο ένα άτομο αλλά στο τέλος καταφέρνουν να περάσουν.

2) Όταν η μέρα μετά το αύριο γίνει χθες, τότε το σήμερα θα απέχει τόσες μέρες από την Κυριακή, όσες απείχε και η μέρα που ήταν σήμερα, όταν η μέρα πριν από το χθες, ήταν αύριο.
Ποια μέρα είναι?

3) Κάποιος μπήκε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και έσπρωξε κάτι. Υπήρχαν παντού γυαλιά και κάποιος πέθανε. Τι έγινε στα αλήθεια;

4) Μπαίνεις σε ένα δωμάτιο και βλέπεις ένα κρεβάτι. Στο κρεβάτι, υπάρχουν 2 σκύλοι, 4 γάτες, μια λεοπάρδαλη, 5 αγελάδες και μια πάπια. Υπάρχουν και 3 κοτόπουλα που πετάνε πάνω από το κρεβάτι.
Πόσα πόδια είναι στο πάτωμα;

5) Πόσα like πήρε η φωτογραφία του Jack αν μόνο μια περίπτωση ισχύει?

Η φωτογραφία του Jack πήρε τουλάχιστον 85 likes.
Η φωτογραφία του Jack πήρε λιγότερα από 85 likes.
H φωτογραφία του Jack πήρε τουλάχιστον 1 like

Απαντήσεις:

  1. Ήταν σε διαφορετική πλευρά του ποταμιού.
  2. Είναι Κυριακή! Η μέρα μετά το αύριο γίνεται χθες την Τετάρτη. Η μέρα πριν από το χθες ήταν αύριο την πέμπτη. Η Τετάρτη και η Πέμπτη απέχουν ίσα από την Κυριακή.
  3. Μια γυάλα έσπασε και το ψάρι πέθανε.
  4. Από τι στιγμή που δεν αναφέρονται άλλα έπιπλα και όλα τα ζώα είναι στο κρεβάτι ή πετάνε, τότε υπάρχουν 6 πόδια. 4 Από το κρεβάτι και 2 είναι τα δικά σου μιας και είσαι στο δωμάτιο.
  5. Η φωτογραφία του jack δεν πήρε κανένα like.

ΠΗΓΗ: brightside.me

Διαβάστε επίσης: