19 Εσωτερικές Αλλαγές που θα Μεταμορφώσουν το Σπίτι σας και θα το πάνε σε Άλλο Επίπεδο!


Διαφήμιση

Σύμφωνα με ψυχολόγους, η αλλαγή του περιβάλλοντος μας βοηθάει να αντιμετωπίζουμε την ρουτίνα, να ξεπερνάμε δυσκολίες και μπελάδες και να νιώθουμε καλύτερα.


Διαφ.

Ωστόσο, για να κάνετε μία αλλαγή και να φέρετε νέα ενέργεια στην ζωή σας δεν χρειάζεται απαραίτητα να αλλάξετε δουλειά ή να φύγετε στο εξωτερικό. Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται είναι να αλλάξετε την εμφάνιση του σπιτιού σας.

Δείτε παρακάτω 19 φωτογραφίες από μεταμορφώσεις σπιτιών που σίγουρα θα σας κάνουν να θέλετε να πάτε για ψώνια.

1.

Το ιδανικό μέρος για τον καφέ το πρωί.

2.

Λίγο φως, λουλούδια και ένα ωραίο χαλάκι στην πόρτα του χολ θα κάνει το σπίτι σας πολύ πιο ενδιαφέρον.

3.

Εάν βάψετε λευκό το μπάνιο σας, θα φαίνεται μεγαλύτερο ακόμα και αν είναι πολύ μικρό. Και μικρά χαριτωμένα ράφια με λουλούδια θα δημιουργήσουν μία πολύ χαλαρή ατμόσφαιρα.

4.

Αντικαταστήστε τα κλειστά ντουλάπια με ανοιχτά ράφια και η κουζίνα σας θα φαίνεται πολύ πιο ευρύχωρη. Το λευκό χρώμα θα την κάνει να φαίνεται πιο φωτεινή και θα είναι ένα πολύ καλό φόντο για τα ράφια σας.

5.

Διαφήμιση

Η απόδειξη πως τα ανοιχτά ράφια αντί για τα κλειστά ντουλάπια θα κάνουν τον χώρο σας να φαίνεται πιο μεγάλος και φωτεινός. Ένα όμορφο βαθύ χρώμα στον τοίχο θα αναδείξει ακόμα περισσότερο τις όμορφες λεπτομέρειες στο δωμάτιο.

6.

Πάλι, το λευκό χρώμα είναι κομψό, φωτεινό και ευρύχωρο.

7.

Μία εκπληκτική μεταμόρφωση σοφίτας!

8.

Δείτε πώς μπορείτε να μεταμορφώσετε μία παλιά τραπεζαρία. Αρχικά, οι στιλάτοι πίνακες και το πολύχρωμο μπουκάλι τραβάει την προσοχή. Μία τέτοια έμφαση σας αφήνει να παίξετε με τα χρώματα.

9.

Μερικές φορές, το ένα μεγάλο δωμάτιο είναι καλύτερο από τα 2 μικρότερα. Αλλά και χωρίς μία τόσο μεγάλη αλλαγή, το δωμάτιο γίνεται πιο ενδιαφέρον εάν το χρώμα του τοίχου αντικατασταθεί με ένα λευκό χρώμα.

10.

Μερικές φορές, για να μεταμορφώσετε μία κουζίνα το μόνο που χρειάζεται είναι να απομακρύνετε τις μεγάλες συσκευές, όπως το ψυγείο.

Διαφήμιση

11.

Αλλάξτε το χρώμα του τοίχου – ο καλύτερος τρόπος να αλλάξετε την διάθεση και να αυξήσετε την δημιουργικότητά σας.

12.

Ο μινιμαλισμός και τα απλά χρώματα είναι πάντα οι καλύτερες επιλογές όταν αλλάζετε ένα δωμάτιο. Το λευκό χρώμα λερώνει εύκολα αλλά φαίνεται πολύ καλύτερο σε ένα δωμάτιο με πολλές μαύρες λεπτομέρειες.

13.

Ένα τέλειο φόντο για φωτογραφίες, πίνακες, πολύχρωμες πετσέτες και ρόμπες.

14.

Εάν θέλετε μία μεγάλη αλλαγή στο μπάνιο, μπορείτε να διαλέξετε ένα εντελώς διαφορετικό σχέδιο.

15.

Τα τούβλα φαίνονται πάντα όμορφα.

16.

Τίποτα δεν κάνει ένα σαλόνι να φαίνεται πιο φρέσκο από τα φυσικά στοιχεία όπως ξύλινα πατώματα και πίνακες από ζώα και τοπία.

17.

Είναι δύσκολο να πιστέψουμε πως αυτή είναι η ίδια ντουλάπα.

18.

Οι πολύχρωμες λεπτομέρειες θα κάνουν τον χώρο σας να φαίνεται πολύ καλύτερος.

19.

 

Το μπάνιο ήταν μικρό, στενό και βρώμικο. Οι σχεδιαστές το έκαναν να φαίνεται μεγαλύτερο με διάφορα κόλπα. Δεν έγινε υπέροχο;

ΠΗΓΗ: brightside.me

Διαφήμιση Διαφήμιση Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης: