10 Τραγικοί και Ανόητοι Λόγοι που τα Ζευγάρια αποφασίζουν να Χωρίσουν. Το #8 είναι ότι Χειρότερο…


Σαν κανόνα, πιστεύουμε πως μόνο σοβαροί λόγοι όπως απιστία ή συνεχείς καβγάδες θα έπρεπε να κάνουν τους ανθρώπους να χωρίζουν. Αλλά μερικές φορές τα ζευγάρια επιλέγουν να χωρίσουν για πολύ παράξενους και ανόητους λόγους.


Διαφ.

Δείτε παρακάτω 10 παράλογες αιτίες που κάνουν τους ανθρώπους να χωρίζουν:

10. Τα Social media

Μερικοί άνθρωποι παθιάζονται υπερβολικά με τα social media. Για παράδειγμα, μία γυναίκα από την Ινδία αποφάσισε να χωρίσει τον άντρα της επειδή δεν άλλαξε την κατάσταση σχέσης του στο Facebook σε «παντρεμένος.»

9. Τα βρώμικα πιάτα

Πόσο συχνά μαλώνετε για τα πιάτα; Πιστεύετε πως είναι αιτία χωρισμού; Ούτε ο Matthew το πίστευε μέχρι που η γυναίκα του τον χώρισε επειδή άφηνε τις κούπες του δίπλα στον νεροχύτη και όχι μέσα. Ένιωθε πως αυτό ήταν σημάδι αδιαφορίας.

8. Αγνόηση μηνυμάτων

Την επόμενη φορά που θα σας έρθει ένα μήνυμα και θα σκεφτείτε να μην το απαντήσετε, σκεφτείτε ξανά. Μία γυναίκα χώρισε τον άντρα της επειδή δεν απάντησε στο μήνυμά της παρόλο που το διάβασε.

7. Κακοί τρόποι στο τραπέζι

Μία γυναίκα από το Κουβέιτ έκανε αίτηση διαζυγίου επειδή ο άντρας έτρωγε τον αρακά με ψωμί αντί για πιρούνι. Είπε πως την σόκαρε το ότι δεν είχε καθόλου τρόπους.

6. Πλύσιμο των ρούχων

Ένας φίλαθλος ποδοσφαίρου χώρισε την γυναίκα του επειδή έπλυνε τις φανέλες με αυτόγραφα που είχε στην συλλογή του, με αποτέλεσμα όλες οι υπογραφές να ξεθωριάσουν.

5. Μακιγιάζ

Λίγες μέρες μετά τον γάμο τους, ένας άντρας παράτησε την γυναίκα του επειδή την είδε χωρίς μακιγιάζ. Ο 34χρονος πίστευε πως δεν ήταν τόσο όμορφη όσο πριν τον γάμο. Την κατηγόρησε πως τον εξαπάτησε.

4. Πολιτικές απόψεις

Μετά από 22 χρόνια γάμου, μία γυναίκα από την Καλιφόρνια αποφάσισε να χωρίσει τον άντρα της αφού έμαθε πως ψήφισε για τον Donald Trump. Είπε πως ένιωσε προδομένος.

3. Καθάρισμα

Το 2009, μία γυναίκα από την Γερμανία χώρισε τον άντρα της μετά από 15 χρόνια γάμου. Είπε πως είχε βαρεθεί να τον βλέπει να καθαρίζει συνέχεια. Όταν μία μέρα έριξε έναν τοίχο και τον έχτισε ξανά επειδή είχε λερώσει, αποφάσισε πως δεν τον άντεχε άλλο.

2. Γράμματα αγάπης

Στην Ιταλία, ένας 99χρονος άντρας αποφάσισε να χωρίσει μετά από 77 χρόνια γάμου. Βρήκε τα γράμματα ενός κρυφού εραστή της από το 1940. Εκείνη προσπάθησε να σώσει τον γάμο τους αλλά ήταν ήδη αργά.

1. Ψευδώνυμο στο κινητό

Το 2009, μία γυναίκα από την Σαουδική Αραβία χώρισε τον σύζυγό της μετά από 17 χρόνια όταν έμαθε το ψευδώνυμο με το οποίο την είχε αποθηκεύσει στο κινητό του. Την είχε αποθηκεύσει «Guantanamo», μία στρατιωτική φυλακή των ΗΠΑ. Προσβλήθηκε τόσο πολύ που ζήτησε αμέσως διαζύγιο.

Πιστεύετε πως οι συγκεκριμένοι λόγοι ήταν τόσο σημαντικό ώστε να αποφασίσουν αυτά τα ζευγάρια να χωρίσουν;

Πηγή

Διαβάστε επίσης: