Το νέο «Μαργαριτάρι» της Σπυροπούλου που Άφησε Άφωνους τους Πάντες!


Η Τάνια Κοφινιώτη, η ξανθιά παίκτρια του «My Style Rocks 2», ανέβηκε και περπάτησε στην πασαρέλα του «My Style Rocks 2», φορώντας ένα ασπρόμαυρο καρό σύνολο, που θύμιζε έντονα τη σημαία τερματισμού των αγώνων της Formule 1. Και αυτό ακριβώς ήταν το consept της εμφάνισής της.


Διαφ.

Όταν όμως στάθηκε δίπλα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ερωτήθηκε φάνηκε ότι δεν είχε πολυμελετήσει την ιστορίας της και δεν ήξερε τι ακριβώς έλεγε. Η Τάνια είπε ότι είναι ντυμένη για το βελγικό γκραν πρι, στην πίστα Σπα.

Η παρουσιάστρια ευλόγως ρώτησε τι είναι το Σπα, κάτι σχετικό με το μασάζ; Εκεί θα περιμέναμε την παίκτρια να έχει κάνει τη μελέτη που έπρεπε και να απαντήσει ότι η πίστα Σπα είναι κοντά στην ομώνυμη πόλη του βελγίου, με τις ιαματικές πηγές, πασίγνωστες από τον μεσαίωνα, από τις οποίες έχει πάρει και το όνομά του το υδρομασάζ που γίνεται για λόγους αισθητικής και υγείας.

Αντίθετα η παίκτρια δεν είχε ιδέα και απάντησε «όχι, Σπα ειναι το όνομα της πίστας», απογοητεύοντας τους πραγματικούς φαν και του υδρομασάζ και της Formula 1.

πηγή: dailymedia.gr

Διαβάστε επίσης: