13 εναλλακτικές Χρήσεις του Listerine που ΟΛΟΙ θα πρέπει να γνωρίζουμε


Το Listerine κάνει για πολλά περισσότερα από το απλά να πλένετε το στόμα σας. Ρίξτε μία ματιά στην λίστα που ακολουθεί και δείτε μερικές ακόμα χρήσεις του που θα πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζετε!


Διαφ.

13. Μουλιάστε τα πόδια σας

Εάν έχετε μύκητες στα πόδια, δοκιμάστε να κάνετε ποδόλουτρο με Listerine. Απλά αναμείξτε λίγο με ζεστό νερό και αφήστε τα πόδια σας μέσα για 30 λεπτά. Για πιο επίμονες μολύνσεις, μπορείτε να προσθέσετε και λίγο ξύδι στο μείγμα.

12. Ρίξτε το στην λεκάνη

Αυτό θα καθαρίσει την λεκάνη και θα διώξει τις άσχημες οσμές.

11. Ενάντια στην φαγούρα

Είτε προκλήθηκε από έντομα ή από αλλεργία σε φυτό, το Listerine μπορεί να βοηθήσει. Βάλτε λίγο σε βαμβάκι και απλώστε το στην επηρεασμένη περιοχή.

10. Τρίψτε το κάτω από τις μασχάλες

Ξεμείνατε από αποσμητικό; Το Listerine κάνει πολύ καλή δουλειά στην καταπολέμηση των οσμών. Βάλτε λίγο σε ένα βαμβάκι και τρίψτε την περιοχή.

9. Ενάντια στην πιτυρίδα

Πείτε αντίο στην πιτυρίδα με την βοήθεια του Listerine. Απλά κάντε μασάζ με λίγο από το υγρό στο κρανίο σας και τυλίξτε το με μία πετσέτα. Αφήστε το για μερικά λεπτά και ξεπλύντε.

8. Μπορεί να βοηθήσει και το κουτάβι σας

Μην σπαταλάτε χρήματα σε σπρέι για ψύλλους. Αναμείξτε λίγο Listerine με το σαμπουάν του σκύλου σας και απολαύσετε τα οφέλη του.

7. Για το πρόσωπο

Το πρόσωπό σας θα είναι πιο καθαρό από ποτέ χάρη στην δύναμη του Listerine. Απλά βάλτε λίγο σε βαμβάκι και καθαρίστε το πρόσωπό σας.

6. Καθαρίστε την οδοντόβουρτσά σας

Το Listerine θα καταπολεμήσει τα βακτήρια που υπάρχουν στην οδοντόβουρτσά σας. Απλά γεμίστε ένα ποτήρι με Listerine και αφήστε την μέσα. Το πρωί θα είναι σαν καινούργια.

5. Καθαρίστε την οθόνη του κινητού

Ρίξτε λίγο πάνω σε ένα ύφασμα και καθαρίστε την βρωμιά που έχει μαζευτεί.

4. Ρίξτε το στα σκουπίδια

Μυρίζει ο κάδος; Ρίξτε ένα χαρτί με Listerine και θα μυρίζει πολύ καλύτερα!

3. Αποτρέψετε την εξάπλωση των ψειρών

Μουλιάστε τα μαλλιά σας σε Listerine και μετά καλύψτε τα με κάλυμμα μαλλιών. Ξεπλύντε μετά από δύο ώρες.

2. Απομακρύνετε ένα τσιμπούρι

Διπλώστε μία χαρτοπετσέτα και ρίξτε πάνω της λίγο Listerine. Βάλτε την μετά πάνω από το τσιμπούρι και μετά από μερικά δευτερόλεπτα θα φύγει μόνο του.

1. Για τις μελανιές

Ρίξτε λίγο Listerine σε βαμβάκι και αφήστε το πάνω στην περιοχή με την μελανιά. Το αίμα θα κυκλοφορήσει και η μελανιά θα επουλωθεί πιο γρήγορα.

Πηγή

Διαβάστε επίσης: